Wandelcoaching

Jezelf ontwarren

Naast het werken met kinderen werk ik ook graag met volwassenen.

Zit je even niet lekker in je vel, ervaar je veel stress, heb je levensvragen die steeds terugkeren en waar je geen antwoord op kan vinden? Slaap je slecht? Heb je moeite je te ontspannen?

Vaak heeft dat te maken met het feit dat we druk zijn met de dagelijkse bezigheden en nauwelijks tijd nemen voor onszelf om tot rust te komen en inzichten op te doen. Daar wil ik je graag bij ondersteunen.

Natuur en ervaren

Door mijn opleidingen,trainingen en ervaring heb geleerd om dichter bij mezelf te blijven waardoor het makkelijker is om keuzes te maken, met prikkels om te gaan, grenzen aan te geven en mijn intuïtie te volgen. Ik ervaar minder stress en slaap beter. Ik durf te vertrouwen op mijn innerlijke kompas wat enorm veel rust en vertrouwen geeft, ook al gaat het tegen de stroom in.

Ik maak keuzes waar ik gelukkig van word en dit maakt mijn omgeving ook weer blij.

Dit alles gun ik jou ook. Daarom neem ik je graag mee de natuur in om je op een speelse manier te laten ervaren hoe je met dingen omgaat, hoe je in het leven staat en waar je tegenaan loopt. We gaan een proces in van bewustwording en acceptatie. Net wat nodig is om oude patronen los te laten zodat je dingen anders kunt doen. En op een manier die bij je past, waar je echt blij en gelukkig van wordt! Dit gaan we doen  met humor en plezier!

Daarnaast maak ik dankbaar gebruik van wat de natuur ons laat zien en de materialen die ze aanbiedt.

Hoe kan ik je helpen

In eerste instantie gaan we lekker wandelen. We ervaren de schoonheid en de rust van de natuur. Terwijl we kennis maken en in contact komen met elkaar en de natuur zul je merken dat je al oplaadt en grote kans dat je dan al inzichten opdoet.

Gaandeweg krijgen onze gesprekken  meer diepgang. Door de oefeningen  krijg je steeds meer bewustwording en  meer inzichten, die je meeneemt naar huis.

Samen gaan we in proces waarbij ik me afstem op jou als persoon, zodat je krijgt wat je op dat moment nodig hebt!

Wil je meer weten of wil je meteen een sessie boeken? Neem dan contact met me op via 06-47552945

In samenwerking met Liberi